torsdag 4. februar 2010

Puff Daddy


Endeleg er eg ferdig med Puff Daddy!! Tok ikkje så lang tid å strikka den, men han vart liggande i ein krok i lang tid før eg fekk putta noko fyll i den.  Trur eg kunne hatt litt mindre fyll i den, men den vert vel meir flatklemt etterkvart :)

Eg er ingen strikkar, men denne klarde eg fint!! alle fall etter at eg fann ut korleis eg skulle legge opp masker!!  Finn det meste på nettet!  Vil du strikke deg ein slik, så finn du oppskrifta her

Ha ein fin kveld.

5 kommentarer:

 1. Den ble skikkelig fin!

  Egentlig ganske imponert over at du har fikset det strikkeprosjektet så flott hvis du i utgangspunktet ikke kunne legge opp masker en gang. Flink du!

  Prøver å få datteren min intr. i strikking jeg, men hun later som om hun ikke skjønner hva jeg driver med. Kanskje denne tøffe puffen kan friste ?

  Klem fra Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Den var kjempefin da!! Så FLINK du er :D
  Beundrer såå kreative mennesker som deg altså.. som slipper å gå i dyre interiørbutikker å kjøpe alt..;)

  Ha en flotters helg:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. For en stilig puff!!! Så flink du er. Er ingen storstrikker selv, men kanskje jeg må prøve meg på en slik en dag. Regner med det blir for vanskelig, men da får mamma overta og fullføre den;) Idag mottok jeg pakken i posten - til stor glede;) Linket deg og la ut noen bilder av premien i bloggen vår i dag.
  Ha en strålende helg.
  Klem fra Ingrid

  SvarSlett
 4. Hei
  3 lodd er notert på deg:-) Lykke lykke til

  SvarSlett
 5. Ligg ei utfordring til deg inne hos meg.

  SvarSlett