søndag 29. august 2010

Stjernemøte!

A-ha inntok Bergen på laurdag, og me fekk vera med!! Ei minnerik og fantasktisk oppleving! Eg er no ingen blodfan, men eg likar musikken og synes det er imponerande det dei har prestert.


Dei presenterte ei flott show! Med stilige effektar og lyden var bra!! Om det var ein liten ting å sette fingeren på, så måtte det vera at dei kunne hatt litt meir kontakt med publikum. Tok tid før dei sa noko, og det var ikkje så mykje som vart sagt! Men bevares, det var ei flott oppleveing. Me var to venninner som tok jentene våre på 11,12 og 15 år med på konsert! Jentene hadde gleda seg stort i eit halvt år. Dattera mi var på sin første store konsert, og ho var full av inntrykk.  Sjølv om opplevinga av å stå som sild i tønne i lag med ca 10 000 som ville komme først inn på bussen, kanskje er ein ting me ville vore foruten! Bevaremegvel!!


Trøtte og fulle av gode minner sovna me med eit smil rundt munnene medan me nynna på strofar frå kveldens konsert.


(Bildene er lånt av BA.)

5 kommentarer:

 1. Åh, hvilken stor opplevelse det der må ha vært for både de store og de små :o)
  Dere vil nok nynne i noen dager etter slike inntrykk!!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. De er jo proffe! Gøy med konsert =)

  SvarSlett
 3. Så kjekt for både liten og stor:)!!!! Gledar meg til ungane er store nok til slike opplevingar. Vi snakkast. Klem Gunilla

  SvarSlett
 4. Eg er missunelig, men bryllup måtte prioriterast den helga. ;)

  SvarSlett
 5. Hei på deg!:)
  Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge? Jeg har nå en giveaway der du kan vinne et års gratis medlemskap i Norsk Luftambulanse, blir med her: http://www.joridkvam.com/?p=2139

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett