torsdag 30. juni 2011

Det er stas å bli 3 år!

Minstajento vart 3 år denne veka. Den er feira i, ikkje mindre enn, 4 dagar!! Ho har kosa seg frå morgon til kveld, med familie, vener og barnehage. Dagen starta med at alle i flokken lista seg inn til senga hennes for å syngje bursdagsongen. Me måtte synga den 3 gonger før ho vakna, Men kom igjen dei morgonane me vil at ho skal sove frampå, då er ho klar som berre det, lenge før fuglane kvitrar. Overraskinga var stor då det sto ein ny STOR sykkel i garasjen! Ikkje lett å få ho i hus etter at den vart funnen fram.


Pakkar ope pakke etter pakke......


Hjelpsom i kakebakinga..... "smaker godt!" (melkereklamen er ein favoritt her i huset) :)



Smileballongar i lang rekke.....

Og etter 2 dagar som 3 åring, kom ho springane med 4 fingrar i været og sa: "eg snart 4 år!!"


torsdag 23. juni 2011

Vestlandsk St. Hans

I kveld har me feira St. Hans på brygga til naboen. Sola glimra med sitt fravær. Så minstajenta pakka seg godt inn eit teppe.

Men ho ville likevel bade, og var heldigvis fornøgd med at pappa duppa beina ned i sjøen. I følge temp.måler, er det faktisk 18 (?!) grader i sjøen. Fristar ikkje mykje, spør du meg.

Ungdommen derimot, synes det frista veldig. Og hoppa uti fleire ganger. Og det vart konkludert med at det var varmere under vatn enn over. Kan nok stemme det.,for det var ikkje varmt på land, i alle fall.


Men me håpar at sommaren snart kjem att, slik at me kan nyte fine dagar nede ved sjøen!

mandag 13. juni 2011

Kvalitetstid


Då var langhelga over! Veret kunne med fordel vore meir stabilt! Eg har sprunge i skytteltrafikk, inn og ut med benkeputene fleire gonger om dagen! Må få meg ein putekasse. Den eg har er allerede heilt full.


Me har kosa oss i lag med gode venner. Grilling i øya med ein gjeng. Vinsmaking på kvelden med eit anna venepar. Og kakespising hos gode vener i dag! Herleg å tilbringe kvalitetstid med gode venner!

No håpar eg snart at det vert litt varmare og ikkje minst, tørrare kveldar, slik at eg kan tenne lyktene mine når sola går ned. Kjenne stilheten og roen. Og helst ha eit knippe av dei eg er glad i rundt meg.