tirsdag 25. oktober 2011

Bestemor, liksom!!Det tek på å vera på topp heile tida! Småbarnsmor, tenåringsmor, husmor og arbeidande sjukepleiar. 40-års krisa nærmar seg med stormskritt. Kledelege smilerynker (dei er det mange av, for eg smiler heile tida, altså!). Byrjande grå hår, som ein bruker mykje pengar på å skjule. Mørke ringar under augene som vert kamuflert etter alle kunstens reglar.

Men kva skjer?!?! Når eg, som er er langt fra 40 (les: 6 mnd og 28 dager til), kjem for å hente minstejenta på 3 år i barnehagen, blir møtt med følgande kommentar fra ein 5 åring. " E du mammo til Sigrid??! Trudde du var bestemoro, eg!!" Takk skal du ha!! Nei, til 40 års dagen vert det plastisk oprasjon, butox og silikon! Og det aller verst, er jo at det er ikkje første gangen eg får spørsmål om det er barnebarnet mitt, faktisk tredje.!! Og eg som trudde eg var litt fresh og sporty! Så feil kan ein ta.

3 kommentarer:

 1. Hoho, de ungene, de er morsom i kommentarene sine :O)
  Husker selv da jeg var barn, alle, utenunntak, som var over 20 år var forskrekkelig gamle!!
  Derfor får vi ikke ta det så tungt når det kommer fra en på bare 5 år!
  Ønsker deg en super kveld, du mor.
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 2. He, he, dei veit å få sagt det desse små. Men husk at du e ikkje eldre enn du føler deg......

  God helg til dåke oppe på toppen.

  SvarSlett
 3. Ha ha ha! Føler med deg - har opplevd noe av det samme sjøl...Bestemor?? Nei, vet du hva! 8Men jeg ser jo at en del av de som henter i barnehagen ser yngre ut enn meg...)
  Tusen takk for veldig hyggelig kommentar inne hos meg - sånt gjør meg glad!

  SvarSlett